Houten vloeren

Houtproducten Fairwood

Andere Producten van Fairwood:

(klik op de afbeeldingen voor meer informatie)

Houten Tafels
Vanuit het hele land en vanuit Belgie komen de klanten naar Fairwood voor de houten tafels. Massieve eiken tafels, massieve noten tafels, massieve kersen tafels en massieve esdoorn maple tafels.
Houten Kasten
Kasten heeft Fairwood van massief eikenhout, maar ook van wit gespoten grenen/mdf kasten of zwart gespoten grenen/mdf kasten. Slaapkamer kasten en servieskasten, buffetkasten en dressoirs
Houten Wanden
Houten wanden en lambrisering zijn bijzonder gevraagd. Van sloophout eiken wanden tot strakke houten wanden van foutvrij maple. Heel mooi zijn ook de diverse afwerkingen op grenen houten wanden.
houten vlonderplanken
Houten Vlonderplanken
Meer nog dan houten vloeren in de woonkamer zijn houten vlonderplanken in een tuin de meest natuurlijke keuze. Houten vlonderplanken zijn immers de overgang van tuin naar woonkamer. Daar past geen plastic.  
houten werkbladen
Houten Werkbladen
De plaatsen waar u houten werkbladen in uw woning in kunt zetten zijn ontelbaar. Houten werkbladen als keukenblad, als computertafel, als commode, als kapstok, als salontafel etc.
Houten TV Meubelen
Veel mensen kijken in hun woonkamer het meest naar de plek waar de TV staat. Raar dat juist daar de meest goedkope kasten worden gebruikt. Massief houten TV kasten maken een lelijke plek mooi.
Houten blokken op wielen
Massieve houten blokken op wielen kunenn voor tal van doeleinden worden gebruikt. U kunt een houten blok gebruiken als zitplaats bij een tafel of als salontafel tijdens een drukke visite. Maar ook als bijzettafeltje.
houten sidetafels
Houten Sidetables
Houten sidetables zijn meubelstukken waarmee u de kamer kunt opdelen en/of waarop u een lamp of uw mooie spullen kunt uitstallen. Kortom met een stabiele massieve houten sidetable brengt u sfeer in uw huis.
Houten X tafels
Houten X-tafels kunt u op vele manieren gebruiken. Zo kunt u de X-tafeltjes bij elkaar schuiven en er een salontafel van maken. Ook kunt u X-tafeljes gebruiken als zitplaats of als bijzettafeltje.
Houten vloeren Amsterdam